Welkom op de pagina van Stichting Cripple X Entertainment.

Stichting Cripple X Entertainment zet zich in om het uitgaansleven voor mensen met een beperking te bevorderen in breedste zin des woords. De stichting werkt samen met een hele groep vrijwilligers die iedere keer een dergelijk groot evenement mogelijk maken.

Update disco zonder drempels in de AFAS live.
Met trots kunnen wij melden dat disco zonder drempels in de AFAS live en nieuwe datum heeft gekregen!
De nieuwe datum is 3 juli 2022.
uiteraard blijven de gekochte tickets gewoon geldig.
Naast het bijzondere evenement disco zonder drempels On Tour.
Zet de stichting zich ook in voor het verbeteren van de positie van mensen met een beperking in breedste zin van het woord.

Het is van essentieel belang dat mensen met elkaar contact kunnen komen met en of zonder beperking
in de harde maatschappij waar we nu in leven is het dus ook van essentieel belang dat mensen met een beperking zich ook binnen de mogelijkheden weerbaar kunnen maken.
Dit hopen wij te bereiken door het organiseren van evenementen zoals disco zonder drempels.
Naast dit evenement zal de stichting in de nabije toekomst ook andere activiteiten gaan ontplooien waarbij sociaal maatschappelijk contact een hoofdrol gaat spelen.

Dit alles met de gedachtegang om het contact tussen mensen met een beperking en zonder een beperking te stimuleren en daarbij een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de verzelfstandiging van mensen met een beperking in breedste zin van het woord.
U kunt her ook naar de ander pagina.
Maak gebruik van de onderstaande knoppen