Stichting CrippleX Entertainment
Kom je ook Gamen Zonder Drempels in Gamehal H20 in Purmerend?

Dit evenement wordt in verband met de huidige coronamaatregelen verplaatst
naar een nog te bepalen datum. Je kan wel al je interesse tonen via het
onderstaande formulier!

Wanneer:Wordt nog bekend gemaakt
Waar:Gamehal H20 Spinnekop 2-3 in Purmerend (naast de PSG school
Nelson Mandela en naast de atletiekbaan)

Waarom?
Ook mensen met een beperking moeten gebruik kunnen maken van de digitale wereld.
De week van de Toegankelijkheid heeft dit jaar als thema ‘digitale toegankelijkheid’. Daarom mag jij binnenkort gratis gebruik maken van Gamehal H20.

Programma; wat ga je doen?
 
  • Virtual Reality - Duik in een nieuwe wereld met een VR set. Loop rond in een landhuis hoog in de bergen, sla blokjes kapot op de maat via het spel Beat Saber of neem het tegen elkaar op met virtueel lasergamen! 
  • Esports Wall - Interactief sporten met allerlei verschillende mini games op een eigen veld. Probeer de highscore te halen of versla je tegenstander met spellen zoals voetbal, darten, space invaders en veel meer!
  • F1 Sim Racing - Zet je schrap voor je eerste Formule 1 avontuur in één van de tien racing set ups. Race met elkaar op een professioneel circuit, pak pole position en wees sneller dan de rest!
  • Playstation - Toegankelijke spellen zoals Rocket League en een vechtgame zoals Street Fighter is hier speelbaar. Pak de controller en neem het op tegen je buurman/buurvrouw!
  • Rabo Esports Stadium - Muziek via ons spiksplinternieuwe geluidssysteem van Bose en eventuele videoweergave op 30m2 aan LED schermen. Op de stage kan een duel worden uitgevoerd in virtual Reality!
 
Meer informatie?
Wil je meer weten over het programma? Bel dan met 085 1304 921 of vul het onderstaande
formulier in