Nieuw! Disco zonder drempels lidmaatschap

Stichting cripple x entertainment introduceert het disco zonder drempels lidmaatschap.
Met dit lidmaatschap heb je recht op een aantal privileges en wordt je als eerste geïnformeerd over aankomende evenementen en activiteiten die de stichting gaat ondernemen.

Wat kan je verwachten:

1. Je krijgt een disco zonder drempels lidmaatschapspas die extra privileges geeft.

2. Je ontvangt een extra korting op de aankomende evenementen.

3. Ben je een artiest dan krijg je ook nog een eigen stukje op de website dia vervolgens je eigen idee kunt invullen.

4. Daarnaast krijg je ook een extra speciale korting op het volgende evenement disco zonder drempels in de AFAS live.

5. Voor woonvormen en ons zorginstellingen bestaat het zogezegde disco zonder drempels groepslidmaatschap.
Vraag één voor naar de speciale voorwaarden.

Betaal per maand €10
Betaal per jaar €120

Actie sluit een lidmaatschap en betaal slechts 10 maanden.
Voor meer informatie kun je bellen met 085 1304 921 of mail naar infocripplex@xs4all.nl

Meld je aan voor een abonnement naar keuze

Wij respecteren uw privacy.