Cripplex maatjesproject.

Stichting Cripplex entertainment vind het belangrijk om iets te doen tegen de vereenzaming van mensen met een beperking.

In deze huidige bijzondere moeilijke tijd waar we momenteel in leven en waar contact niet vanzelfsprekend is.
Is ieder beetje contact erg belangrijk, met name voor de doelgroep zoals mensen met een beperking.
In de afgelopen tijd is ook gebleken dat het voor mensen met een beperking erg moeilijk is om met andere mensen in contact te komen als er ook geen fysiek contact mag en kan zijn door de huidige corona maatregelen waar we mee allemaal te maken hebben.

Zeer binnenkort mogen we gelukkig weer wat meer en is het dus voor iedereen van essentieel belang om weer naar buiten te kunnen gaan en met elkaar in contact te kunnen komen.
Uit ervaring weten wij dat het contact hebben met andere mensen voor deze doelgroep erg belangrijk is.
Dat kan bijvoorbeeld zijn en drinken van een kopje koffie in de stad of even een wandelingetje maken. Maar even lekker kletsen via Whatsapp of andere vormen van social media behoort ook zeker tot de mogelijkheden.
Met dit nieuwe project willen we een aanzienlijke bijdrage leveren om vereenzamen tegen te gaan en mensen weer meer deel te laten nemen in de maatschappij binnen hun eigen mogelijkheden.

Hoe leuk zou het dan zijn als je met een beetje je eigen leeftijdsgenoten iets leuks zakkende gaan doen.

Om dit alles te kunnen organiseren zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die hier aan mee willen doen en op deze manier een belangrijke bijdrage leveren aan het tegen gaan van de vereenzaming van mensen met een beperking.

Of zoek je juist zo leuk maatje om leuke dingen mee te doen dat kan natuurlijk ook.
Dan kun je onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bent u een zorgverlener ook dan kunt u het onderstaande webformulier invullen of gebruikmaken van ons telefoonnummer 085 1304 921 en dan helpen wij u graag verder.

Ons werkgebied is Purmerend Beemster edam-volendam Amsterdam zaanstreek-waterland Hoorn en Alkmaar.