Ik ben Dj Cripple X

Sinds mijn geboorte ben ik lichamelijk gehandicapt hierdoor ben ik volledig afhankelijk van een rolstoel.
Ondanks mijn beperking laat ik mij niet weerhouden van de dingen die ik leuk vind en waar ik blijkbaar ook best nog wel een beetje goed in ben.

Dan heb ik het over het organiseren van de disco zonder drempels.

Hoe is dit initiatief eigenlijk om het ontstaan.
Sinds enige tijd organiseer ik in samenwerking met clupwelzijn de disco zonder drempels in Purmerend in het Wijkplein Triton.

Op een dag kwam ik in contact met de mannen van ouwe jongens krentenbrood.
Hier ontstond een soort vriendschap uit en ik vertelde hun over mijn plannen die ik had met betrekking op de disco zonder drempels.

Zij waren zo onder de indruk dat ze mij wilde ondersteunen bij het organiseren van dit initiatief.
Toen ik mijn ideeën openbaar maakte waren de twijfels afhankelijk groter dan het geloof.
Alleen ik ben iemand ik laat mij niet aftroeven door de mensen die in het begin zeiden dat gaat niet lukken.

Juist door dit door te zetten heb ik mensen er kunnen van overtuigen dat dit soort evenementen er wel degelijk moeten zijn.
In het begin kreeg ik ondersteuning van clubwelzijn.

Nu bijna anderhalf jaar verder organiseer ik het al op twee locaties en waarschijnlijk de derde locatie komt er al aan.
Dus heb ik besloten onder een stichting van te maken en mij in te zetten voor het uitgaansleven voor mensen met een beperking te kunnen bevorderen.
Dit is tot tot op de dag van vandaag en enorm groot succes.
Wat ik iedereen hiermee wil meegeven is dat je altijd moet geloven jaar kracht.
En moet denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden want alleen dan is de Sky the limits.

Groetjes Dj Cripple X